Hulpmateriaal

Voor goed tegelwerk zijn niet alleen vakmensen maar ook de juiste hulpmaterialen belangrijk. Ook hier levert Ital Ceramica alleen professionele kwaliteit.

 

Lijmen en voegmortels

Ital Ceramica werkt met de producten van Schönox. Dat begint met afdichtingen, lijmen, voegmortels tot kitten. Schönox biedt voor ieder oppervlak en tegelsoort een oplossing.Deze produkten laten zich zeer gebruiksvriendelijk verwerken. De meeste produkten van Schönox hebben wij op voorraad. Wilt u zicht uitgebreid laten informeren? Kijk op www.schoenox.nl.

 

Afwerkingsprofielen

Voor iedere afwerking biedt Schlüter wel een oplossing. In diverse materialen, kleuren en prijsklassen. En natuurlijk met hoogwaardige materialen die zich eenvoudig laten installeren. De meeste Schlüter afwerkingsoplossingen hebben wij in huis. Kom ze op uw gemak bekijken en laat u adviseren. Of kijk op www.schlueter-systems.com.

 

Steenverzorging

Ital heeft een samenwerking met Möller chemie, die de producten van HMK levert. Altijd het passende middel voor reiniging of beschermen van uw tegels en natuursteen. Kijk hiervoor op www.mollerchemie.nl De meest toegepaste producten zijn direct uit onze voorraad leverbaar.