Nieuws  

1e + 2e Paasdag gesloten

Op 1e en 2e Paasdag is onze winkel gesloten. Wij wensen u fijne Paasdagen en wij verwelkomen u graag weer op één van de andere dagen.

RTL 4 Wooninspiratie

Parket wensen maar heb je vloerverwarming? Denk dan eens aan keramisch parket, bijna niet van echt hout te onderscheiden. In deze aflevering leggen wij de voordelen van keramisch parket uit bij RTL4 wooninspiraties.

RTL 4 Wooninspiratie

Vind je de keuze tussen natuursteen of keramische tegels met een natuursteen look moeilijk? Kijk naar de aflevering van RTL4 wooninspiratie. Onze klant Caroline Laats vertelt tijdens deze uitzending waarom zij toch voor een keramisch natuursteen look heeft gekozen.

RTL 4 Wooninspiratie

Ben je benieuwd wat je voor aparte dingen met tegels kunt doen in je interieur? Kijk dan deze aflevering op RTL 4 Wooninspiratie.

Wand- en vloertegels van Mutina

Nieuw in onze showroom; de wandtegels en vloertegels van Mutina. Verschillende bekende designers ontwerpen exclusieve collecties voor Mutina tegels. Het team van Mutina bestaat uit de designers: Patricia Urquiola, Raw Edges, Inga Sempè, Rudolfo Dordoni, Konstantin Grcic, Tokujin Yoshioka, Edward Barber&Jay Osgerby en Ronan&Erwin Bouroullec. Samen delen zij een passie voor kunst en architectuur. Zij hebben een nieuwe kijk op wand- en vloertegels, spelen met kleuren, vormen en reliëf. Hierdoor creëren zij hoogwaardige wand- en vloertegels.

De dag begint en eindigt in de badkamer

Hier maak je je klaar voor de nieuwe dag en ontspan je na een dag hard werken, een persoonlijke sfeer draagt daar zeker toe bij. De badkamer wordt steeds vaker luxer uitgevoerd (denk hierbij aan een whirlpool of stoomkabine). Dit wil je natuurlijk ook terug zien in de wandtegels en vloertegels voor je badkamer. De mogelijkheden en stijlen zijn eindeloos en soms zie je door de tegels het bos niet meer! Laat je adviseren door onze adviseurs, zij kunnen samen met u een keuze maken die bij u past.

Verborgen pareltjes

Tussen onze vele vloer en wandtegels kun je ook de kleine pareltjes tegenkomen. Tegeltjes met designs van onder andere de Italiaanse kunstenaar Fornasetti of de Industrieel ontwerper Marcel Wanders.

Voorjaarsaanbieding

Wij beginnen het voorjaar goed met onze voorjaarsaanbieding. Er staan verschillende stijlen vloertegels tegen een extra scherpe prijs voor u geselecteerd. Loop deze maand bij ons binnen en mis deze aanbieding niet.

GROOT GROTER GROOTST

Tijdens ons jaarlijks bezoek aan Porcelanosa in Valencia van afgelopen maand, hebben wij weer een mooie aanvulling op de wand en vloertegels voor onze showroom uitgezocht. Opvallend dit jaar is dat de trend groot groter grootst niet alleen bij de vloertegels maar ook bij de wandtegels doorzet. Binnenkort in onze showroom wandtegels van 45x120cm.

Hongaarse punt

De visgraat is weer helemaal terug, maar wat dacht u van het legmotief de Hongaarse punt? Deze wordt gelegd onder een hoek van 45 of 60 graden, de tegels sluiten aan de bovenzijde aan. De Hongaarse punt oogt strakker en rustiger dan een visgraat. Het verschil tussen beide legmotieven kun je in onze showroom bekijken.

Groot formaat tegels in opmars

Nieuw in onze showroom de 5 mm presentatie. De "Limestone" serie van Cotto d’este staat zowel in 5 mm als in 14mm gepresenteerd.

Op bezoek bij Porcelanosa in Valencia Spanje

Op bezoek bij Porcelanosa in Valencia Spanje. Eén van de mooie merken tegels die je bij Ital Ceramica vindt, is Porcelanosa. Zij bieden een verscheidenheid aan stijlen; een warme houtlook, strakke betonlook, stoer vintage... te veel om op te noemen! Wij werden weer zeer enthousiast van de collectie.

Op bezoek bij Trend in Vicenza Italië

Op bezoek bij Trend in Vicenza Italië. Wederom een inspiratie voor vernieuwing van de collectie. Wij hebben weer mooie mozaïeken voor onze showroom uitgezocht!

De nieuwe website live

Na enkele jaren was het echt tijd geworden om onze website aan te pakken! Behalve een hedendaagse opmaak en techniek is de website ook voorzien van professionele foto's. Natuurlijk hopen wij dat u na het zien van deze website een goede indruk van ons bedrijf hebt gekregen en dat wij u in de nabije toekomst mogen verwelkomen in de showroom! Graag tot ziens!

Kerlite & XL-light

Het nieuwe architectonische oppervlak. DE kerlite & XL-light platen zijn vanaf 3,5 mm dik verkrijgbaar. Hierdoor krijgt men flexibele eigenschappen. De beperkte dikte is het innovatieve aspect waardoor het product op uiteenlopende gebieden kan worden toegepast.