Nieuws  

Bezoek ons zonder afspraak

vanaf 28 april

Vanaf 28 april mag u ook bij ons zonder afspraak onze prachtige showroom weer bezoeken!

Om dit op een veilige manier te kunnen doen moeten wij ons aan de voorwaarden van het RIVM houden.
- Per bezoek bent U met maximaal 2 personen welkom
- Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Wij staan klaar voor advies en inspiratie en kijken uit naar uw bezoek!

Onze showroom mag weer open

vanaf 3 maart

Vanaf 3 maart mogen wij weer bezoekers in onze showroom ontvangen.

Om dit op een veilige manier te kunnen doen moeten wij ons aan de voorwaarden van het RIVM houden.
- Alleen op afspraak kunt u onze showroom bezoeken.
- Per bezoek bent U met maximaal 2 personen welkom
- Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Wij staan klaar voor advies en inspiratie en kijken uit naar uw bezoek.

Showroom gesloten, afhalen mogelijk!

tot nader order

In verband met de laatste COVID-maatregelen van het kabinet is ook onze showroom gesloten. Indien u materialen bij ons heeft besteld dan zijn deze wel (in ons magazijn) af te halen!

Geen koopavond

tot nader order

In verband met de Corona uitbraak zijn wij niet open op de gebruikelijke koopavond. Wij verwelkomen u graag op de overige tijden in onze winkel!

RTL 4 Wooninspiratie

2 & 8 Februari 2020

Parket wensen maar heb je vloerverwarming? Denk dan eens aan keramisch parket, bijna niet van echt hout te onderscheiden. Zondag 2 feb om 8.30 uur en zaterdag 8 februari om 13.00 uur leggen wij de voordelen van keramisch parket uit bij RTL4 wooninspiratie.

RTL 4 Wooninspiratie

5 & 11 Januari 2020

Vind je de keuze tussen natuursteen of keramische tegels met een natuursteen look moeilijk? Kijk a.s. zondag om 8.30 uur of zaterdag 11 januari om 13.00 naar RTL4 wooninspiratie. Onze klant Caroline Laats vertelt tijdens deze uitzending waarom zij toch voor een keramisch natuursteen look heeft gekozen.

RTL 4 Wooninspiratie

15 & 21 December 2019

Ben je benieuwd wat je voor aparte dingen met tegels kunt doen in je interieur? Kijk dan zondag 15 december om 8.30 uur of zaterdag 21 december om 13.00 uur naar RTL 4 Wooninspiratie.

Geen koopavond week 26 t/m 35

Juni, Juli & Aug 2019

Van week 26 tot en met week 35 zijn wij niet open op de gebruikelijke koopavond. Wij verwelkomen u graag op de overige tijden in onze winkel!

1e + 2e Paasdag gesloten

April 2019

Op 1e en 2e Paasdag is onze winkel gesloten. Wij wensen u fijne Paasdagen en wij verwelkomen u graag weer op één van de andere dagen.

Geen koopavond week 29 t/m 34

Juli & Aug 2018

Van week 29 tot en met week 34 zijn wij niet open op de gebruikelijke koopavond. Wij verwelkomen u graag op de overige tijden in onze winkel!

Wand- en vloertegels van Mutina

Febr 2018

Nieuw in onze showroom; de wandtegels en vloertegels van Mutina. Verschillende bekende designers ontwerpen exclusieve collecties voor Mutina tegels. Het team van Mutina bestaat uit de designers: Patricia Urquiola, Raw Edges, Inga Sempè, Rudolfo Dordoni, Konstantin Grcic, Tokujin Yoshioka, Edward Barber&Jay Osgerby en Ronan&Erwin Bouroullec. Samen delen zij een passie voor kunst en architectuur. Zij hebben een nieuwe kijk op wand- en vloertegels, spelen met kleuren, vormen en reliëf. Hierdoor creëren zij hoogwaardige wand- en vloertegels.

De dag begint en eindigt in de badkamer

Sept 2017

Hier maak je je klaar voor de nieuwe dag en ontspan je na een dag hard werken, een persoonlijke sfeer draagt daar zeker toe bij. De badkamer wordt steeds vaker luxer uitgevoerd (denk hierbij aan een whirlpool of stoomkabine). Dit wil je natuurlijk ook terug zien in de wandtegels en vloertegels voor je badkamer. De mogelijkheden en stijlen zijn eindeloos en soms zie je door de tegels het bos niet meer! Laat je adviseren door onze adviseurs, zij kunnen samen met u een keuze maken die bij u past.

Geen koopavond week 28 t/m 33

Juli & Aug 2017

Van week 28 tot en met week 33 zijn wij niet open op de gebruikelijke koopavond. Wij verwelkomen u graag op de overige tijden in onze winkel!

Verborgen pareltjes

Mei 2017

Tussen onze vele vloer en wandtegels kun je ook de kleine pareltjes tegenkomen. Tegeltjes met designs van onder andere de Italiaanse kunstenaar Fornasetti of de Industrieel ontwerper Marcel Wanders.

Voorjaarsaanbieding

April 2017

Wij beginnen het voorjaar goed met onze voorjaarsaanbieding. Er staan verschillende stijlen vloertegels tegen een extra scherpe prijs voor u geselecteerd. Loop deze maand bij ons binnen en mis deze aanbieding niet.

GROOT GROTER GROOTST

Maart 2017

Tijdens ons jaarlijks bezoek aan Porcelanosa in Valencia van afgelopen maand, hebben wij weer een mooie aanvulling op de wand en vloertegels voor onze showroom uitgezocht. Opvallend dit jaar is dat de trend groot groter grootst niet alleen bij de vloertegels maar ook bij de wandtegels doorzet. Binnenkort in onze showroom wandtegels van 45x120cm.

Hongaarse punt

Febr 2017

De visgraat is weer helemaal terug, maar wat dacht u van het legmotief de Hongaarse punt? Deze wordt gelegd onder een hoek van 45 of 60 graden, de tegels sluiten aan de bovenzijde aan. De Hongaarse punt oogt strakker en rustiger dan een visgraat. Het verschil tussen beide legmotieven kun je in onze showroom bekijken.

Groot formaat tegels in opmars

Sept 2016

Nieuw in onze showroom de 5 mm presentatie. De "Limestone" serie van Cotto d’este staat zowel in 5 mm als in 14mm gepresenteerd.

Geen koopavond week 28 t/m 33

Juli & Aug 2016

Van week 28 tot en met week 33 zijn wij niet open op de gebruikelijke koopavond. Wij verwelkomen u graag op de overige tijden in onze winkel!

Op bezoek bij Porcelanosa in Valencia Spanje

Februari 2016

Op bezoek bij Porcelanosa in Valencia Spanje. Eén van de mooie merken tegels die je bij Ital Ceramica vindt, is Porcelanosa. Zij bieden een verscheidenheid aan stijlen; een warme houtlook, strakke betonlook, stoer vintage... te veel om op te noemen! Wij werden weer zeer enthousiast van de collectie.

Op bezoek bij Trend in Vicenza Italië

Januari 2016

Op bezoek bij Trend in Vicenza Italië. Wederom een inspiratie voor vernieuwing van de collectie. Wij hebben weer mooie mozaïeken voor onze showroom uitgezocht!

De nieuwe website live

November 2015

Na enkele jaren was het echt tijd geworden om onze website aan te pakken! Behalve een hedendaagse opmaak en techniek is de website ook voorzien van professionele foto's. Natuurlijk hopen wij dat u na het zien van deze website een goede indruk van ons bedrijf hebt gekregen en dat wij u in de nabije toekomst mogen verwelkomen in de showroom! Graag tot ziens!

Kerlite & XL-light

September 2015

Het nieuwe architectonische oppervlak. DE kerlite & XL-light platen zijn vanaf 3,5 mm dik verkrijgbaar. Hierdoor krijgt men flexibele eigenschappen. De beperkte dikte is het innovatieve aspect waardoor het product op uiteenlopende gebieden kan worden toegepast.

Vervallen koopavonden

Augustus 2015

Tijdens de vakantieperiode vervallen de koopavonden van onze showroom, wij hopen op uw begrip. Het team van Ital Ceramica wenst iedereen een prettige vakantie.